Privacyverklaring

Praktijk PrimaVera, gevestigd aan Kromme Elleboog 5, 9684 XA Finsterwolde, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Praktijk PrimaVera, Kromme Elleboog 5, 9684 XA Finsterwolde, tel. 0597-552555, email info@praktijkprimavera.nl.

Vera van der Sloot is de Functionaris Gegevensbescherming van Praktijk PrimaVera. Zij is te bereiken via info@praktijkprimavera.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Praktijk PrimaVera verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Telefoonnummer
  • Adresgegevens
  • E-mailadres
  • Geboortedatum


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Praktijk PrimaVera verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
  • Praktijk PrimaVera verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.


Geautomatiseerde besluitvorming
Praktijk PrimaVera neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Praktijk PrimaVera) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Praktijk PrimaVera bewaart persoonsgegevens van klanten niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld, en niet langer dan wettelijk verplicht is. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende persoonsgegevens: Naam, geslacht en telefoonnummer > Zolang u klant bent of tot maximaal 3 jaar na ons laatste contact.

Delen van persoonsgegevens met derden
Praktijk PrimaVera verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Praktijk PrimaVera gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens waarover wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een andere, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@praktijkprimavera.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Praktijk PrimaVera zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Praktijk PrimaVera wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Praktijk PrimaVera neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende
maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en
ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed
beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze
klantenservice of via info@praktijkprimavera.nl.

Aanraken & geraakt worden - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Aanraken & geraakt worden

Op een schitterende locatie in Zuid-Spanje helemaal tot jezelf komen! Zie bijgesloten document voor meer informatie of benader mij via info@praktijkprimavera.nl De exacte datum is inmiddels bekend: m... lees verder »

Massage kadobon - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Massage kadobon

Op zoek naar een origineel en persoonlijk kado? Bij Praktijk PrimaVera kunt een kadobon kopen die geheel naar eigen wens te verzilveren is voor een massage of behandeling. Meer informatie? Neem contac... lees verder »