(Sport)massage

(Sport)massage - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Sportmassage betekent in de praktijk een aantal handgrepen toegepast op een ontbloot lichaamsdeel (van een sporter) met als uiteindelijke doel de lichamelijke conditie te verbeteren. Of, in geval van een blessure of een door sport ontstane vermoeidheid of uitputting, deze nadelige gevolgen te verzachten, bestrijden dan wel weg te nemen.

Sportmassage kan ook toegepast worden om de afvalstoffen die krampen of vermoeidheidsverschijnselen kunnen veroorzaken, sneller het lichaam doen verlaten, mede door het verbeteren van intensieve doorbloeding van de behandelde lichaamsdelen. Door de positieve beïnvloeding van de stofwisseling herstelt men veel sneller en is men weer in staat om een goede prestatie te leveren.

Sportmassage kan ook gebruikt worden als een onderdeel van de warming up voor het sporten. Uiteraard brengt een massage niet slechts een fysiek welzijn teweeg, heel belangrijk is ook de psychische ontspanning.

Sportmassage mag nooit worden toegepast, zeker niet in de eerste dagen of weken, na een spierscheur of bij een ontsteking of wond.

Ondanks de overtuiging van de vele sportmasseurs, dat een sportmassage uitsluitend voor sporters gebruikt mag worden, heeft Vera van der Sloot in haar praktijk ook zeer goede resultaten bereikt bij personen met een hoge fysieke werkbelasting. Tussen tevreden klanten bevinden zich een aantal met fysiek zeer veeleisende banen. Ook hier helpt de sportmassage ontspannen en de extreem belaste spiergroepen sneller te herstellen.

Sportmassage is bijzonder geschikt voor iedereen die een blessure heeft opgelopen tijdens het beoefenen van zijn/haar favoriete sport, voor iedereen met vermoeide en (te) zwaar belaste spieren en spierweefsel, voor alle lichaamsdelen waar men het nodig acht.

Aanraken & geraakt worden

Op een schitterende locatie in Zuid-Spanje helemaal tot jezelf komen! Zie bijgesloten document voor meer informatie of benader mij via info@praktijkprimavera.nl De exacte datum is inmiddels bekend: maandag 20 mei vliegen we heen en zondag 26 mei 2019 weer terug.! Zie hieronder een impressie van de geweldige week in mei 2019!! In mei 2020 zal er nog een dergelijke week georganiseerd worden.... lees verder »

Massage kadobon - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Massage kadobon

Op zoek naar een origineel en persoonlijk kado? Bij Praktijk PrimaVera kunt een kadobon kopen die geheel naar eigen wens te verzilveren is voor een massage of behandeling. Meer informatie? Neem contac... lees verder »