Tarieven

Tarieven - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Shiatsu
Per 01 januari 2023 zijn de tarieven gewijzigd als volgt:
1 uursbehandeling: € 65,-
1,5 uursbehandeling: € 80,-

Praktijk PrimaVera is aangesloten bij de beroepsvereniging NVST en de koepel RBCZ. De praktijk voldoet aan de eisen die worden gesteld, waarvan jaarlijkse bijscholing een vereiste is.


Paardencoaching en/of psychosociale begeleiding m.b.v. de CREF-Methode
Losse sessie: € 80,-
Arrangement van 5 sessies inclusief intake: € 400,-

Paardencoaching en/of psychosociale begeleiding d.m.v. de CREF-methode komen niet in aanmerking voor vergoeding bij de zorgverzekeraars.

Paardenmassage
Per sessie: € 50,-
Reiskostenvergoeding in overleg.

PrimaVera tegoedbon

Ken je iemand die wel een massage kan gebruiken of ben je op zoek naar een origineel cadeau? In mijn praktijk zijn tegoedbonnen verkrijgbaar.
Neem contact op voor meer informatie.

Ben je verhinderd?
Kun je niet komen op de geplande afspraak? Zeg je afspraak dan minimaal 24 uur van tevoren af. Dit kan telefonisch, via SMS, WhatsApp of via e-mail. Als je niet tijdig afzegt of niet verschijnt op de afspraak, ben ik genoodzaakt de kosten voor het consult in rekening te brengen in verband met de gereserveerde tijd.

Tarieven - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Aangesloten bij de NVST Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten en RBCZ Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. Mits aanvullend verzekerd en bij de meeste zorgverzekeringen, komen de Shiatsu-behandelingen voor een gedeeltelijke vergoeding in aanmerking.
Indien je aanvullend bent verzekerd kun je hier terecht voor mogelijke vergoedingen van je zorgverzekeraar.
Bij twijfel raadpleeg uw zorgverzekeraar.

Eindelijk dan toch! - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Eindelijk dan toch!

30 mei 2020 - Inmiddels mag ik sinds 3 weken weer volop aan het werk na 8 weken `geheelonthouding`. Wat heb ik mijn clienten ontzettend gemist. Het geven van de broodnodige ontspanning, de spieren flink of juist... lees verder »

Sluiting i.v.m. het Coronavirus - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Sluiting i.v.m. het Coronavirus

8 april 2020 - Sinds maandag 16 maart is Praktijk PrimaVera gesloten vanwege de uitbraak van het Coronavirus. De voorzorgsmaatregelen, onder andere 1,5 meter afstand van elkaar, is niet haalbaar in mijn praktijk.... lees verder »