Tarieven

Tarieven - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Alle genoemde tarieven zijn inclusief btw.

Shiatsu
1 uursbehandeling: € 60,-
1,5 uursbehandeling: € 75,-

Paardencoaching en/of psychosociale begeleiding m.b.v. de CREF-Methode
Losse sessie: € 75,-
Arrangement van 5 sessies inclusief intake: € 350,-

Paardenmassage
Per sessie: € 45,-
Reiskostenvergoeding in overleg.

Indien je aanvullend bent verzekerd kun je hier terecht voor mogelijke vergoedingen van je zorgverzekeraar.

PrimaVera tegoedbon

Ken je iemand die wel een massage kan gebruiken of ben je op zoek naar een origineel cadeau? In mijn praktijk zijn tegoedbonnen verkrijgbaar.
Neem contact op voor meer informatie.

Ben je verhinderd?
Kunt je niet komen op de geplande afspraak? Zeg je afspraak dan minimaal 24 uur van tevoren af. Dit kan telefonisch, via SMS, WhatsApp of via e-mail. Als je niet tijdig afzegt of niet verschijnt op de afspraak, ben ik genoodzaakt de kosten voor het consult in rekening te brengen in verband met de gereserveerde tijd.

Aanraken & geraakt worden

Op een schitterende locatie in Zuid-Spanje helemaal tot jezelf komen! Zie bijgesloten document voor meer informatie of benader mij via info@praktijkprimavera.nl De exacte datum is inmiddels bekend: maandag 20 mei vliegen we heen en zondag 26 mei 2019 weer terug.! Zie hieronder een impressie van de geweldige week in mei 2019!! In mei 2020 zal er nog een dergelijke week georganiseerd worden.... lees verder »

Massage kadobon - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Massage kadobon

Op zoek naar een origineel en persoonlijk kado? Bij Praktijk PrimaVera kunt een kadobon kopen die geheel naar eigen wens te verzilveren is voor een massage of behandeling. Meer informatie? Neem contac... lees verder »