Nieuws

Eindelijk dan toch! - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Eindelijk dan toch!

30 mei 2020 - Inmiddels mag ik sinds 3 weken weer volop aan het werk na 8 weken `geheelonthouding`. Wat heb ik mijn clienten ontzettend gemist. Het geven van de... lees verder »

Sluiting i.v.m. het Coronavirus - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Sluiting i.v.m. het Coronavirus

8 april 2020 - Sinds maandag 16 maart is Praktijk PrimaVera gesloten vanwege de uitbraak van het Coronavirus. De voorzorgsmaatregelen, onder andere 1,5 meter... lees verder »

Aanraken & geraakt worden

4 februari 2019 - Op een schitterende locatie in Zuid-Spanje helemaal tot jezelf komen! Zie bijgesloten document voor meer informatie of benader mij via... lees verder »

Massage kadobon - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Massage kadobon

23 juli 2018 - Op zoek naar een origineel en persoonlijk kado? Bij Praktijk PrimaVera kunt een kadobon kopen die geheel naar eigen wens te verzilveren is voor een... lees verder »

Anthony Guglielmo Een walrus op tafel - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Anthony Guglielmo Een walrus op tafel

23 juli 2018 - Anthony Guglielmo Een walrus op tafel: de unieke en ontroerende ervaringen van een bijzondere man die gewonde of getraumatiseerde dieren... lees verder »

Eindelijk dan toch! - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Eindelijk dan toch!

30 mei 2020 - Inmiddels mag ik sinds 3 weken weer volop aan het werk na 8 weken `geheelonthouding`. Wat heb ik mijn clienten ontzettend gemist. Het geven van de broodnodige ontspanning, de spieren flink of juist... lees verder »

Sluiting i.v.m. het Coronavirus - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Sluiting i.v.m. het Coronavirus

8 april 2020 - Sinds maandag 16 maart is Praktijk PrimaVera gesloten vanwege de uitbraak van het Coronavirus. De voorzorgsmaatregelen, onder andere 1,5 meter afstand van elkaar, is niet haalbaar in mijn praktijk.... lees verder »