Eindelijk dan toch!

Eindelijk dan toch!

Eindelijk dan toch! Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Geschreven door:

Inmiddels mag ik sinds 3 weken weer volop aan het werk na 8 weken `geheelonthouding`. Wat heb ik mijn clienten ontzettend gemist. Het geven van de broodnodige ontspanning, de spieren flink of juist zacht aanpakken, coaching indien nodig en gewenst. Maar vooral 'the social talk`. Gelukkig hebben mijn clienten mij ook gemist! ;)
Volgens het protocol van mijn beroepsvereniging de NVST dienen de handjes gedesinfecteerd te worden bij binnenkomst. Er mag niks gedronken worden (aangeboden worden door mij) na de behandeling en geen gebruik maken van het toilet.
Indien jezelf of iemand in het gezin verkouden of snotterig is, dan kan je de afspraak kosteloos annuleren.

Je bent (weer) van harte welkom bij Praktijk PrimaVera!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • Eindelijk dan toch! Praktijk PrimaVera Finsterwolde
  • Eindelijk dan toch! Praktijk PrimaVera Finsterwolde
Eindelijk dan toch! - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Eindelijk dan toch!

30 mei 2020 - Inmiddels mag ik sinds 3 weken weer volop aan het werk na 8 weken `geheelonthouding`. Wat heb ik mijn clienten ontzettend gemist. Het geven van de broodnodige ontspanning, de spieren flink of juist... lees verder »

Sluiting i.v.m. het Coronavirus - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Sluiting i.v.m. het Coronavirus

8 april 2020 - Sinds maandag 16 maart is Praktijk PrimaVera gesloten vanwege de uitbraak van het Coronavirus. De voorzorgsmaatregelen, onder andere 1,5 meter afstand van elkaar, is niet haalbaar in mijn praktijk.... lees verder »