Sluiting i.v.m. het Coronavirus

Sluiting i.v.m. het Coronavirus Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Sinds maandag 16 maart is Praktijk PrimaVera gesloten vanwege de uitbraak van het Coronavirus. De voorzorgsmaatregelen, onder andere 1,5 meter afstand van elkaar, is niet haalbaar in mijn praktijk. Daarom heb ik besloten mijn praktijk per die datum te sluiten. Inmiddels is er landelijk een verbod opgelegd voor het uitoefenen van dergelijke werkzaamheden en zoveel andere werkzaamheden.
Blijf gezond en zorg goed voor jezelf en je naaste! Tot gauw (in betere tijden)!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blogpagina.

Eindelijk dan toch! - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Eindelijk dan toch!

Inmiddels mag ik sinds 3 weken weer volop aan het werk na 8 weken 'geheelonthouding'. Wat heb ik mijn clienten ontzettend gemist. Het geven van de broodnodige ontspanning, de spieren flink of juist za... lees verder »

Aanraken & geraakt worden - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Aanraken & geraakt worden

Op een schitterende locatie in Zuid-Spanje helemaal tot jezelf komen! Zie bijgesloten document voor meer informatie of benader mij via info@praktijkprimavera.nl De exacte datum is inmiddels bekend: m... lees verder »