Sluiting i.v.m. het Coronavirus

Sluiting i.v.m. het Coronavirus

Sluiting i.v.m. het Coronavirus Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Geschreven door:

Sinds maandag 16 maart is Praktijk PrimaVera gesloten vanwege de uitbraak van het Coronavirus. De voorzorgsmaatregelen, onder andere 1,5 meter afstand van elkaar, is niet haalbaar in mijn praktijk. Daarom heb ik besloten mijn praktijk per die datum te sluiten. Inmiddels is er landelijk een verbod opgelegd voor het uitoefenen van dergelijke werkzaamheden en zoveel andere werkzaamheden.
Blijf gezond en zorg goed voor jezelf en je naaste! Tot gauw (in betere tijden)!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Eindelijk dan toch! - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Eindelijk dan toch!

30 mei 2020 - Inmiddels mag ik sinds 3 weken weer volop aan het werk na 8 weken `geheelonthouding`. Wat heb ik mijn clienten ontzettend gemist. Het geven van de broodnodige ontspanning, de spieren flink of juist... lees verder »

Sluiting i.v.m. het Coronavirus - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Sluiting i.v.m. het Coronavirus

8 april 2020 - Sinds maandag 16 maart is Praktijk PrimaVera gesloten vanwege de uitbraak van het Coronavirus. De voorzorgsmaatregelen, onder andere 1,5 meter afstand van elkaar, is niet haalbaar in mijn praktijk.... lees verder »