Psychische hulp

Psychische hulp - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Lichamelijke klachten kunnen een uiting zijn van psychische problemen, psychische problemen kunnen een uiting zijn van lichamelijke klachten. Een mens is een ingenieus 'systeem'.

Er gebeurt veel in een mensenleven, er kunnen momenten zijn dat je niet (meer) weet hoe verder door allerlei oorzaken, zoals:

  • externe oorzaken zoals verlies van een dierbare, een scheiding of werkeloosheid
  • burn-out
  • depressie
  • onverwerkte kwesties uit het verleden
  • niet lekker in je vel zitten

Door inzicht en verwerking kan ik je helpen en kan je de lente (PrimaVera) in jezelf weer ervaren. Bijvoorbeeld met behulp van de CREF-Methode, waarbij het basisvertrouwen wordt hersteld. Of door coaching met behulp van het paard, dit is een unieke ervaring waarbij jouw eigen paard of één van mijn paarden je kan helpen.
In mijn praktijk werk ik op holistische wijze, wat betekent dat ik samen met jou kijk naar meerdere aspecten die van invloed kunnen zijn op het functioneren in het leven. Wil je dit, neem dan contact met mij op.

Aanraken & geraakt worden

Op een schitterende locatie in Zuid-Spanje helemaal tot jezelf komen! Zie bijgesloten document voor meer informatie of benader mij via info@praktijkprimavera.nl De exacte datum is inmiddels bekend: maandag 20 mei vliegen we heen en zondag 26 mei 2019 weer terug.! Zie hieronder een impressie van de geweldige week in mei 2019!! In mei 2020 zal er nog een dergelijke week georganiseerd worden.... lees verder »

Massage kadobon - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Massage kadobon

Op zoek naar een origineel en persoonlijk kado? Bij Praktijk PrimaVera kunt een kadobon kopen die geheel naar eigen wens te verzilveren is voor een massage of behandeling. Meer informatie? Neem contac... lees verder »