Psychische hulp

Psychische hulp - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Lichamelijke klachten kunnen een uiting zijn van psychische problemen, psychische problemen kunnen een uiting zijn van lichamelijke klachten. Een mens is een ingenieus 'systeem`.

Er gebeurt veel in een mensenleven, er kunnen momenten zijn dat je niet (meer) weet hoe verder door allerlei oorzaken, zoals:

  • externe oorzaken zoals verlies van een dierbare, een scheiding of werkeloosheid
  • burn-out
  • depressie
  • onverwerkte kwesties uit het verleden
  • niet lekker in je vel zitten

Door inzicht en verwerking kan ik je helpen en kan je de lente (PrimaVera) in jezelf weer ervaren. Bijvoorbeeld met behulp van de CREF-Methode, waarbij het basisvertrouwen wordt hersteld. Of door coaching met behulp van het paard, dit is een unieke ervaring waarbij jouw eigen paard of één van mijn paarden je kan helpen.
In mijn praktijk werk ik op holistische wijze, wat betekent dat ik samen met jou kijk naar meerdere aspecten die van invloed kunnen zijn op het functioneren in het leven. Wil je dit, neem dan contact met mij op.

Eindelijk dan toch! - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Eindelijk dan toch!

30 mei 2020 - Inmiddels mag ik sinds 3 weken weer volop aan het werk na 8 weken `geheelonthouding`. Wat heb ik mijn clienten ontzettend gemist. Het geven van de broodnodige ontspanning, de spieren flink of juist... lees verder »

Sluiting i.v.m. het Coronavirus - Praktijk PrimaVera Finsterwolde

Sluiting i.v.m. het Coronavirus

8 april 2020 - Sinds maandag 16 maart is Praktijk PrimaVera gesloten vanwege de uitbraak van het Coronavirus. De voorzorgsmaatregelen, onder andere 1,5 meter afstand van elkaar, is niet haalbaar in mijn praktijk.... lees verder »